Belswing

Belswing is de belangrijkste site voor swingers in Franstalig België, zeker als we afgaan op het aantal hits en de Googlestatistieken. Zelf beweren ze bij Belswing dat ze al meer dan tien jaar actief zijn in de wereld van sex dates en free sex, dat ze meer dan 10.000 actieve swingers hebben en dat ze dé referentiesite zijn in Franstalig België.

 

Zoals bij de meeste van dergelijke sites krijg je een eerste inschrijving gratis, maar de mogelijkheden zijn dan erg beperkt. Een volledig lidmaatschap is betalend en geeft recht op alle diensten. Je kunt betalen per overschrijving, met creditcard of met je gsm. Van zodra je betaald hebt en een pseudoniem en een toegangscode gekozen hebt, kun je onmiddellijk op zoek gaan naar erotische contacten en/of free sex. Er is GEEN controle op de juistheid van je gegevens, je kunt dus bij persoonsgegevens, voorkeuren en zoekcriteria invullen wat je maar wilt.

 

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid met de volgende functies: My Belswing, Forum, Annonces, Albums photos/videos, Profils, Clubs et Partenaires, Events et Histoires en ‘?’. Elk van die onderwerpen wordt dan nog eens uitgebreid onderverdeeld.

 

Terug naar overzicht van Swingerssites

Je zult ons later dankbaar zijn!

Je zult ons later dankbaar zijn!

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van jullie nieuwtjes en evenementen.

Je bent succesvol ingeschreven.

Restez en contact avec Bornedries

Restez en contact avec Bornedries

Soyez parmi les premiers à être informé de nos nouvelles et de nos événements.

Super. Maintenant vous faites parti de la grande famille du BD!