B4Dating

B4dating Swingers Date Site is waarschijnlijk de grootste, snelst groeiende en actiefste lifestyle swingerssite van de Benelux. De website is in vier talen te lezen, wat laat vermoeden dat ze ook in het buitenland goed scoort. Ze claimen in elk geval meer dan 100.000 leden-koppels, waarvan het merendeel Nederlandstalig is.

 

Als lid – koppel of single – heb je toegang tot de profielen van alle andere koppels en singles. Daarnaast kun je swingersvideo’s, foto’s en profielen raadplegen, geselecteerd volgens regio. Handig voor het plannen van een date dicht bij huis!

 

Behalve informatie over swingersclubs in binnen- en buitenland is er een videochatroomoverzicht zoals op Facebook. B4dating heeft speeddating, privéparty’s en eigen party’s waar je je als lid kunt voor inschrijven. Via deze inschrijvingen kun je zien wie (en hoeveel B4’ers) er op welke datum in welke club of op welke privéparty aanwezig zullen zijn. Leden van B4dating kunnen elkaar ook ontmoeten op verschillende B4-meet-and-greets, voornamelijk in België en Nederland.

 

Waar deze site volgens ons uniek in is, is dat je je kunt ‘verbergen’ voor bijvoorbeeld mensen uit je buurt, voor alle singles of voor zo veel andere profielen als je zelf wilt. Verborgen is op B4 dan ook echt VERBORGEN. Een ander voordeel: ze controleren handmatig de echtheid van je profiel!

 

Voor de huidige tarieven raadpleeg je best zelf hun website, aangezien er altijd kans is dat ze veranderen.

 

Als je B4 eerst gratis wilt uittesten, dan kan dat dankzij Bornedries. We sturen je dan een toegangscode voor een volledige maand gratis, met 100 % toegang tot alle mogelijke B4-diensten, zonder uitzondering. Daarna beslis je pas of je je gratis abonnement omzet in een betaalde aansluiting.

 

Terug naar overzicht van Swingerssites

Vul dit in en krijg onmiddellijk je link voor een gratis B4Dating-toegang !

Je zult ons later dankbaar zijn!

Je zult ons later dankbaar zijn!

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van jullie nieuwtjes en evenementen.

Je bent succesvol ingeschreven.

Restez en contact avec Bornedries

Restez en contact avec Bornedries

Soyez parmi les premiers à être informé de nos nouvelles et de nos événements.

Super. Maintenant vous faites parti de la grande famille du BD!