Afspraakjes.com

Afspraakjes.com, een zeer succesvolle, druk bezochte Belgische erotische datingsite, geeft aan dat ze per dag tot wel 60.000 bezoekers hebben. Als je een totaalbeeld wilt van het erotische gebeuren in de Benelux is dit zeker een aanrader.

 

Mannen, vrouwen, koppels, travestieten, shemales, liefhebbers van dag- of nachtvertier: ze zijn allemaal welkom op Afspraakjes.com. Naast de informatie over parenclubs vind je er escortes, contactadvertenties, rendez-voushotels, privésauna’s, seksbioscopen, erotheken, seksbars en seksclubs.

 

Leuk is dat de site GRATIS is. Je hebt zelfs geen account nodig. Je kunt er anoniem en volledig vrij rondneuzen of actief op zoek gaan naar je droomdate. Afspraakjes.com maakt een onderscheid tussen commerciële en niet-commerciële afspraken.

 

De website is onderverdeeld in niet minder dan 21 rubrieken. In de rubriek ‘Parenclubs’ vind je een overzicht van een groot aantal clubs in vijf (!) landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Per land zoek je ofwel op ligging (op een kaart), ofwel op naam (in een uitgebreide lijst). Wil je meer info over een welbepaalde club? Met één klik heb je alle contactgegevens, verschillende commentaren, een rating en soms zelfs uitgebreide informatie.

 

 

Terug naar overzicht van Swingerssites

Je zult ons later dankbaar zijn!

Je zult ons later dankbaar zijn!

Ik wil als eerste op de hoogte zijn van jullie nieuwtjes en evenementen.

Je bent succesvol ingeschreven.

Restez en contact avec Bornedries

Restez en contact avec Bornedries

Soyez parmi les premiers à être informé de nos nouvelles et de nos événements.

Super. Maintenant vous faites parti de la grande famille du BD!