4 Decades Of Swinging Pleasure

Parenclub Bornedries
Altijd klaar voor je komst

Wip gerust eens binnen in de beste parenclub van België

 

 

 

Bornedries brengt je samen, jij bepaalt de rest!

Geniet van al onze faciliteiten: sauna, jacuzzi, hammam, restaurant, discotheek, trendy lounge bar, zwembad, zonnestrand, een erotische bioscoop met super-groot scherm en 22 erotische themakamers.

Bar en Discotheek

Onze DJ’s aan de knoppen en een lachend, feestend publiek. Avond vol Ambiance gegarandeerd. Spots op de twee danspalen en op de danskooi waar de meest ondeugende dames het beste van zichzelf geven. Hou je het liever wat rustiger? Geniet dan van de intieme sfeer in de vele zithoekjes. Dààr mag het best ook wat ‘actiever’ als dàt jullie fantasie is…

Vierkant Bar Discotheek small

 

Bar en Discotheek

Onze DJ’s aan de knoppen en een lachend, feestend publiek. Avond vol Ambiance gegarandeerd. Spots op de twee danspalen en op de danskooi waar de meest ondeugende dames het beste van zichzelf geven. Hou je het liever wat rustiger? Geniet dan van de intieme sfeer in de vele zithoekjes. Dààr mag het best ook wat ‘actiever’ als dàt jullie fantasie is…Bekijk hier de foto’s van de events.

 

 

Erotic Rooms!

In Bornedries brengen niet enkel de aanwezigen je hoofd op hol, maar ook de vele fantasievolle, erotische kamers en hoekjes. De slogan ‘Voor elk wat wil(d)s’ mag je hier alvast letterlijk nemen.

Wil je starten of afsluiten in onze biechtkamer? Je oneindig sexy wanen in de infinitykamer? Voyeurisme uitlokken als amateur-hoertje in de vitrines? Onze vernieuwde soft-SM-kamer uittesten? Swingend hangen in de sling of kijken en bekeken worden in de orgiekamer?

Je kan nadien rustig nog een seks-cinema-ke doen in de grootste projectiekamer van alle BeNeLux-clubs…

Beach Café

Lekker genieten van relaxte sfeer, van je cocktail op het terras en afkoelen in ons hemelsblauwe, verwarmde zwembad.

Naakt zonnen op één van de vele transats op ons zandstrand, waar je rustig (?) wel wat méér mag dan gewoon ‘liggen-in-de-zon…’

BD heeft het grootste privaat-swingers-naaktstrand van het land! Bredene of Groede zijn wel groter, maar… daar moet je natuurlijk ‘braaf’ zijn, anders mag je je weer aankleden en naar huis rijden!

Wellness!

BD biedt bovendien een leuke wellness-ruimte om weer op krachten te komen. Je kan je lekker ontspannen en gebruik maken van onze hammam, sauna en jacuzzi. Zelfs een heuse massagetafel staat tot je beschikking voor het verwennen van je partner!