SDC is wellicht de grootste internationale swingerssite. De roots van deze website liggen in de Verenigde Staten en ze is in een heleboel landen actief. Er is ook een Nederlandstalige afdeling die Nederland en België omvat.

De site is nogal rommelig en het is moeilijk om een goed overzicht te krijgen van alle mogelijkheden. Die zijn echter zeer uitgebreid, wat de onoverzichtelijkheid enigszins verklaart. Er zijn eindeloze opties om contacten te leggen via allerlei ‘communities’, dat zijn groepen die dezelfde interesses delen. Er is een chatfunctie, maar die wordt in het buitenland meer gebruikt dan in Vlaanderen.

Er zijn ongelooflijk veel aangesloten leden en daar wringt ook het schoentje: het is moeilijk om hier op te vallen met je aanwezigheid en met je zoekcriteria. Bovendien is een contact in Spanje of in de VS misschien niet direct je prioriteit. De mensen achter de site zijn wel (tamelijk) vlot bereikbaar.

Je kunt er ook inschrijven op thema-avonden van de verschillende clubs in België en Nederland. Ze hebben blogs en zijn heel actief op de verschillende sociale media.

Als je SDC eerst gratis wilt uittesten, dan kan dat dankzij Bornedries. We sturen je dan een toegangscode voor 10 dagen volledig gratis, met 100 % toegang tot alle mogelijke SDC-diensten, zonder uitzondering. Daarna beslis je pas of je je gratis abonnement omzet in een betaalde aansluiting.