GastenboekAnti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(595)
Arno onderdanig aan Gomora
23-03-2015

Aankomende zondag zal ik er zijn op de 50 Shades of Grey avond om Lady Gomora bij te staan in het beantwoorden van vragen en eventuele verzoeken om begeleiding bij de kennismaking met de mooie wereld van bdsm.

Jo
21-03-2015

Net terug van Bornedries. Het was een gezellige drukte. Sofie moet echt veel meer met zang gaan doen, want die is echt top. Het meisje achter de DJ tafel was ook super geil en kon goed dansen.A. Lone
18-03-2015

Na ons filmavondje 50 shades of grey kon mijn ventje mij zondag toch overtuigen om mij over te leveren aan de Misses Grey. Ze was in de kamer met een kruis en massagezetel bezig met zwepen en andere dingen. Ik deed het eerst puur om mijn vent een plezier te doen. Zo is het wel niet gestopt want vanaf de eerste minuut kon het mij echt boeien. Ik was daar wel door verrast omdat ik het niet gedacht had. Ieder gevoel was veel sexueler dan dat het pijn deed. Het was voor mij een totaal nieuwe ervaring. het is iets wat ik niet onmiddellijk in een club verwacht had. Ik ga het zeker nog proberen. Het laatste weekend van maart houden wij vrij om naar het weekend over de film te komen.

Arno onderdanig aan Gomora
16-03-2015

Gisteren weer geweest, en weer wist Lady Gomora mij te verrassen. Ik ging voor een goed gesprek en samen eten, maar kreeg een heel kort, heftig en lief spel van haar. Het was wederom een genot om haar te mogen dienen als haar onderdanige, er is een ongekend delen van wederzijdse gevoelens tussen ons die als een warm bad voelen.

Ook het gesprek met een jonge dame die graag meer wilde weten was een aangename verrassing.

Daarom denk ik erover om Lady Gomora de 29e ook weer te dienen op de 50 Shades of Grey avond, door haar terzijde te staan in het beantwoorden van vragen van mensen die hier graag wat meer over willen weten. Met meer dan 20 jaar ervaring in bdsm zowel als Dominant als onderdanige kan ik mensen goed adviseren en zelfs indien gewenst begeleiden in hun eerste stapjes in de mooie wereld van BDSM.

Willeke
12-03-2015

Een tatoeage uitproberen, een tattoo verder uitwerken, je mans toestemming winnen om je gedroomde tatoeage te laten zetten, een subtiele hint voor die ene of een verjaardagsboodschap plaatsen,...
Bedankt voor jullie enthousiasme en interesse, originele ideeën en creatieve suggesties afgelopen weekend. Ik heb ervan genoten en ik hoop jullie ook.

Hopelijk tot gauw nog eens. Laat gerust weten wat jullie ervan vonden en of het voor herhaling vatbaar is, eventueel met een concept.

Willleke (grimeur)

sterretje
10-03-2015

De sport workout was wel sensueel op de bovenverdieping jammer dat de deelnemende dames ook niet volledig naakt gingen ;) De bodypaint was zeer graaf, mijn tattoo kreeg een mooie extention en ik heb de foto goed ontvangen. Merciekes

mr-energy
09-03-2015

Liebe Betreiber,

vielen Dank für den schönen Abend am 07.03.15.
Dürfen wir ein paar Anregungen geben?
Wäre es möglich, die Seiten auch auf Deutsch zu gestalten?
Sicherlich ist Euer Einzugsgebiet auch bis nach Deutschland.
Könnte man zu den einzelnen Abenden (auch ohne besondere Themen) einen Hinweis auf Eure Kleiderordnung/Regeln geben?
(Wenn ich das auf den niderländischen Beschreibungen übersehen habe, sorry)
Duschen sollten nach dem drücken laufen und nicht festgehalten werden müssen.
Essen, Getränke, Musik und besonders Euer Servicepersonal waren gut. Alle freundlich und nett. Wir hatten trotz einiger "Anfangsschwierigkeiten sich bei Euch zurechtzufinden" unseren Spaß.
Kommen sicherlich wieder.
Liebe Grüße aus Aachen
HP&N

Pietertje
09-03-2015

Net terug van een fijne avond Bornedries. Ik heb de wedstrijd van de week niet gewonnen maar toch is het leuk dat er iedere week onverwachte activiteiten zijn in de club. Het Hollandse Willeke heeft mij een fantastisch mooie henna tattoo bezorgd, dat was echt waaaw. Toch ging mijn grootste amusement uit naar het verrassend spelletje vrouwencatch dat er op de bovenverdieping plaatsvond. Dat was echt sexy! Sofie kon haar mannetje staan maar dat blondje mag bij mij ook altijd mee naar boven komen. Spijtig dat die oudere dame met zoveel lawaai de boel kwam verstoren. Super fijne avond. Thanks.

snoepdolfijntjes
08-03-2015

zou handig zijn als je via gastenboek ook kon reageren op berichtjes die hier te lezen zijn, bv linmaur stelt een vraag over nudistenavond, maar je kan er niet op reageren, zo gaat je antwoord verloren in de rest van het gastenboek,

Arno onderdanig aan Gomora
04-03-2015

Afgelopen zondag een topavond gehad, met 2 zeer aangename verrassingen. Lady Gomora is voor mij het licht in de duisternis, bij haar voel ik mij thuis. En bij haar krijg ik de warmte en vrijheid om te mogen zijn wie ik werkelijk ben binnen de afgesproken regels tussen ons. Lady Gomora is een respectvolle en warme persoonlijkheid die mij waardeert om wie ik echt ben, en daarom kan ik mij volledig aan haar geven.