GastenboekAnti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(595)
newcouple
05-12-2015

Gisterenavond voor het eerst deze club bezocht. We moesten al vlak na middernacht weg gaan omdat we werken in't weekend, maar we hopen eens véél langer te kunnen blijven. De uren die we er hebben doorgebracht was een leuke kennismaking. En 'k heb de mooiste Sint ooit ontmoet :-)
Ons zie je zeker terug..

Roo
30-11-2015

hey vraagje... er staat heelaas niet veel over de dress code op jullie site terwijl ik wel zie dat daar regelmatig naar gevraagd word. heb een stel online ontmoet ze komen regelmatig bij jullie.. word voor mij de eerste keer zondag.... heb er zin in dus ben benieuwd naar ook deze vraag i.v.m de dress code..

vriendelijke groet,

Roo

JongKoppel
07-11-2015

hallo,
wij zijn een jong koppel (v 22 jaar en m 29 jaar) en we zouden graag eens willen langskomen, maar we weten niet goed of het iets voor ons is. Welke dag is ideaal voor een koppel om eens een bezoekje te brengen?
We vragen ons ook af wat zoal de leeftijden zijn en of er bepaalde regels zijn?
groetjes, JongKoppel

r & r
06-11-2015

Hoi hoi, We zijn de laatste tijd regelmatig op vrijdag en zondag in de club, plannen nu zondag ook te komen. Lees nu dat het sex in the dark weekend is. De naam zegt natuurlijk al veel maar wat morgen we ons er concreet bij voorstellen??


Ik weet het niet... We zijn gisteren gaan kijken want het was OOK Sex in The Dark, maar we konden niks zien...


't was wèl plezant!


;-)Elke
05-11-2015

Hoi daar, mijn vriend en ik plannen aanstaande zondag misschien een bezoekje aan een parenclub en we zijn op jullie website terecht gekomen. Het zou onze allereerste ervaring zijn met een parenclub. Wat moeten we zeker weten? Wat kan zeker wel/niet? Moet er verplicht naakt of in lingerie rondgelopen worden? Vrijen kan steeds met condoom?

Groetjes, een nieuwsgierige studente

Laurens
03-11-2015

Bericht/vraag: Hallo, Zijn afgelopen zaterdag bij jullie geweest. Hebben daar een sybian zien staan en mijn vrouw had daar best we eens op willen zitten, doch de ruimte was bezet. Toen we nadien gingen kijken was hij weg. Staat deze altijd ter beschikking van de gasten? En waar kan je deze vinden? Groetjes, Laurens


 


Hoi.


Euh… ze mag anders eens op mij zitten…. ???


Lol


Effe serieus nu:


 


Neen, hij is niet ALTIJD ter beschikking, want je kan dat toestel niet laten staan ZONDER iemand van ons erbij, het zou helemaal afgebroken zijn in 3, 4 weken…


Maar… we voorzien wèl om regelmatig een “Sybian-weekend” te organiseren. Volg de nieuwsbrieven en de programma’s van de club, dan zie je het wel.


 


Waar je hem kan kopen? Bij de fabrikant in de USA, maar… hou er rekening meer dat het een duur plezier wordt…. ( maar ooooooohhhhhhhhh zooooooooooo hémels…. )


Je vindt trouwens héél wat bekende artiestes die hun “ Sybiansessie” via U-Tube op het internet hebben staan. Tik maar eens “ Sybian” in op Google of op U-Tube…


Tot binnenkort?


 


 


Luc. happy koppel
02-11-2015

Wij hebben jullie club bezocht op zaterdag 31/10/2015 hebben het zeer naar onze zin gehad, hebben in de speelruimte boven een kamertje gedeeld met een jong koppel hij was een knappe gast en zij was een zuiders type. We hebben weinig woorden gedeeld. Moesten jullie zich herkennen in dit berichtje mogen jullie ons altijd contacteren. (dobbleb@hotmail.com) het vrouwtje hier heeft lang blond haar.

g&j
25-10-2015

We hebben ons weer veel lol gehad gisteren en zeker voor herhaling vatbaar!

Rudi & Sabrina
25-10-2015

Ok, superlatieven schieten te kort als het om gisterenavond gaat...
Met mijn voor de gelegenheid "hoertje", de naar ons inziens hoofdprijs van de avond afgeschoten, namelijk een gratis toegang tot de club. We raken stilaan flink ingeburgerd... Overigens, een dikke pluim voor de dj van dienst... Schitterend gedraaid. We'll be back...

lovers68
22-10-2015

hallo Vanaf wanneer kan men inschrijven voor nieuwjaar ?


 


Antwoord Bornedries:


Vanaf begin november vind je alle info èn in de club, èn op de site.