GastenboekAnti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(595)
Serge
03-01-2016

Gisteren op 2 januari zeer goed geamuseerd. Het was mijn eerste keer.
Het is voor herhaling vatbaar.
Hopelijk leer ik daar nog toffe mensen kennen om ons goed te amuseren.
Dank u.
Serge.


Rudi & Sabrina
02-01-2016

Zoals we verwacht hadden was de jaarovergang in Bornendries onvergetelijk. Héél goede sfeer en heel verzorgd! Het blijven slapen was héél leuk, spijtig dat dit op andere momenten niet kan.
Topclub!

gilbert
26-12-2015

is het morgen open voor singels

paolo
19-12-2015

Vandaag ben ik op een ongelofelijk onvriendelijke manier ontvangen aan de ingang van deze club.
Je houd het niet voor mogelijk....Na 10 (!) jaar, jaarlijks lidgeld te hebben betaald, weigert die omhoog gevallen PIPO, aan de ingang, mij de toegang tot de club....Enkele weken geleden hadden we een discussie aangaande mijn verloren originele lidkaart.Lidgeld betaald in september 2015.Hij weet zeer goed dat ik lidgeld betaald heb want dat staat genoteerd in zijn pc. Met een arrogantie, van ' dat is hier mijn club '. Blijkbaar heeft deze jonge heer een weinig commerciele opleiding genoten....Zo behandel een 10 jarige klant NIET.
Is de zaakvoerder hiervan op de hoogte ? Zo ja graag een ernstig antwoord op dit voorval.

Beste Paolo,

Zopas las ik Uw bovenstaande post.
Uw zal me mijn verwondering niet kunnen kwalijk nemen.

Het klopt dat de toegang U geweigerd werd tot de club. Maar… hoe zit het met Uw geheugen? Bent U vergeten dat U, bij Uw laatste bezoek, kwaad buitengegaan bent met de opmerking: “als het zo zit, dan kom ik hier nooit meer!” Waarop die Pipo –Angie is zijn naam-, de receptionist, U antwoordde: “ dat is dan ook prima, want ook wij wensen U niet meer als klant…”
De verschillende ( méérdere!!! ) redenen hiervoor en de onderwerpen van de toen gevoerde discussie weet U zelf ook, ik ga er niet over uitweiden.

Daarvoor is wat ons betreft de kus dus af. Het is dan ook met grote verwondering dat wij U eergisteren opnieuw zagen opdagen. Consequent als we zijn in de Bornedries, werd U de toegang dan ook geweigerd.

Of het betalen van Uw lidgeld al dan niet in de PC is opgenomen is niet zozeer Uw probleem… maar ook dààr slaat U de bal mis… Ook het feit dat U tien jaar lang, zoals U beweert, Uw lidgeld BETAALDE, slaat nergens op. Het is NIET na het BETALEN van de lidkaart dat U toegang heeft, WEL na het TONEN ervan. ( Klein verschil, grote gevolgen… )
De essentie van het verhaal is trouwens dat ELK lid, bij ELK bezoek, de lidkaart BIJ MOET HEBBEN. Punt. Geen uitzonderingen. Dus als U ze verloren hebt, dan is dat net zoals met een bril, een fiets of een portefeuille: U schaft U er een nieuwe aan. Of U nu drie weken klant bent of 10 jaar, dat maakt geen verschil. De redenen hiervoor zijn legio, maar ik beperk me hier tot één: iedereen kan zo zijn lidkaart doorgeven aan iemand anders...

Als U verwijst naar de TIEN jaar dat U klant bent in Bornedries, dan hebt U ZEKER nog de periode “Roland & Chantal” geweten waar het NOG eenvoudiger was: kaart niet bij? NIEUWE KOPEN. Desnoods bij elk bezoek weer opnieuw…

Als we het over arrogantie, niet-commercieel zijn en dergelijke, hebben: U vergeet inmiddels even te vermelden dat hij ook de commerciële geste deed van U Uw 10euro van die lidkaart terug te geven, drie maanden nadat U ze betaalde.

Bij deze ziet U dat de Afgevaardigd Bestuurder ( de Bornedries wordt uitgebaat door een NV en geen BVBA en heeft dus geen zaakvoerder ) van alle feiten op de hoogte is en ik kan U zeggen dat de beslissing om U geen toegang meer te geven tot de club ( zoals steeds in dit soort gevallen ) genomen werd in overleg met ALLE hierbij betrokken personeelsleden.

Bij deze kreeg U dus een beleefd, vriendelijk EN correct antwoord op Uw minder beleefde en niet-zo-heel-correcte en opgewonden mail.
Wat dus misschien nogmaals bewijst dat wij het bij het juiste eind hadden met onze beslissing.

Luc.

Bornedries.

Achtung
16-12-2015

Hoi

Ik wil morgen donderdag eens een kijkje komen nemen. Ik ben single man en zou graag verwend worden. Iemand?

Steven & patje
16-12-2015

Hallo
Voor degenen die van onze kant komt (Zemst) en zin hebben om met ons af te spreken op zaterdag 19december geef je maar gerust een seintje op stevenpatje@outlook.com

Steven & patje
15-12-2015

Hallo
Wij zijn een tof niet onknap koppeltje van Vlaams Brabant en hebben ons zinnen gezet om naar de Bornedries te gaan op zaterdag. Vrouwtje heeft reeds ervaring maar wil mijn ventje is in de watten leggen. Is er iemand van deze streek dat zaterdag een stapje in de wereld ga zetten dan mag u ons steeds kontacteren

M&T
12-12-2015

Hoi allemaal! We komen morgen, zondag 13.12 naar BD. Dit is de eerste keer op Zondag. Hoe is het? Veel mensen? Leuke koppels of alleen single mannen?

We hopen dat we leuke mensen gaan ontmoeten. Tot morgen!

M&T
tamabofo36@gmail.com

Heidy
10-12-2015

Wij willen voor de eerste keer een bezoekje aan jullie parenclub brengen op zaterdag 19 december. Ik kan helaas niets vinden over de dresscode, kunt u mij wat info geven?

Thanks Heidy

redbull
07-12-2015

voor het koppel ongeveer 2-3 weken geleden als mag niks moet we gaan nu zaterdag terug we lagen op bovenste verdieping als jullie ook gaan laat het maar weten