GastenboekAnti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(595)
Arno onderdanig aan Lady Gomora
30-05-2016

Gisteravond weer op de slaven/slavinnen-avond mijn domina Lady Gomora weer mogen dienen als assistent. Zelf tijd gevonden tot een kort spel, ook leuk was dat we dit keer met een echt groepje waren met bekenden van ons, wat het tot een zeer aangename avond maakte.

En hoop er dus de volgende keer ook weer bij te kunnen zijn.


dagke
27-05-2016

Wij willen na jaren weer eens langskomen in de bornedries.Slavennacht wat moeten we ons daar bij voorstellen.En wat voor kledingcode is er dan.

Groetjes

Jom
22-05-2016

Hallo Krisje en Ik komen vanavond langs.Krisje wil vanavond eens eindelijk geganbanged worden, haar droom. Echt de ene man na de andere erop en erover. Hoop dat er kandidaten zijn.

Jom

Mr Alex
15-05-2016

Vrijdag heb ik een Amerikaanse jonge dame met blauw haar ;-) ontmoet die ik zeer leuk vond. Het zou fijn zijn mekaar nog een keertje in de BD te ontmoeten. Ik was de man in de lange rok.


sexycouplehot
13-05-2016

Dimanche le 8 mai 2016
Nous sommes à la recherche du monsieur cheveux poivre sel,que nous avons rencontré au bar et qui a fermé le petit string de miss et qui nous a croisé dans la douche après.Miss a un grand envie de le rencontrer.

Tepelsteeltje
12-05-2016

@Hg als jullie voor de eerste keer komen naar een club is het slim om dat op een zaterdag te doen. Dan komen er alleen koppels. Op andere dagen zijn er ook single heren. Ofwel moet dat net jullie "ding" zijn. Starten met de gewone kleren, lekker wat eten van het buffet, daarna naar de disco. Vanaf een uur of half elf gaan mensen zich omkleden in sexy lingerie. Dat mag natuurlijk ook in een geil verpleegster uniformpje. Waar iedereen zich goed in voelt moet hij/zij vooral dragen. Het mooiste van een club is dat iedereen elkaar hierin respecteert. Je kunt jezelf zijn en je ontmoet mensen met dezelfde denkwijze en normen en waarden. Dus, kom en proef de smaak van puur genot en geniet van elkaar en anderen
Groetjes en misschien tot snel

H&F
09-05-2016

Hoi HG,

Wij zijn ook een jonger koppel en voor de 2de maal naar de club geweest.
Ook wij leren graag nieuwe mensen kennen. Wij gaan in sexy lingerie, en het maakt echt niet uit als je wat molliger bent of niet. Iedereen is wie hij is.

Tot binnenkort en wie weet komen we elkaar nog wel tegen ;)

H&F
09-05-2016

Dag allemaal,

Zaterdag zijn we voor de 2de maal naar BD geweest. 1ste keer wat met ons 2-tjes bezig geweest, maar zaterdag hebben we een stapje verder ondernomen.. We hebben lichamelijk contact gehad met een koppel van ik denk onze leeftijd. Gewoon aanrakingen enz. ook intiem maar geen sex. dat voelde echt zalig en we hebben daarna ook onwijs gevreën. Wijzelf zijn een koppel rond de 40J en houden ervan om wat leuk uitziende mensen rond ons te hebben en wie weet als het echt klikt in het heetst van de avond ;) ... hopelijk zijn er nog zo mensen rond onze leeftijd die dat ook willen, dan horen wij het hier graag :) Wij leggen graag contacten.

Geert
06-05-2016

Wij zijn een leuk koppel, sportief gebouwd, late dertigers, zij heel knap, hij sportief en groot geschapen. Hygiene is belangrijk! Wij staan voor veel open omdat we seksualiteit kunnen scheiden van intimiteit. Zij wordt graag door meerdere mannen verwend en een beetje bi vind ze ook erg lekker. Wij zoeken hoofdzakelijk een koppel om gezamenlijk mee naar swingerclubs te gaan. Wij kunnen verplaatsen. Wij wonen omgeving Antwerpen. Veel kan dus maar wel met respect en klasse graag. Tot spoedig

steventienen
02-05-2016

Hey wie vrijdag 6 mei ook naar de beste club van belgie ihihi. ben vrijgezel man maar ik ken het woord NEEN heel goed en ken al veel koppels in de BD die weten hoe ik ben. nieuwe vrienden altijd welkoim he