GastenboekAnti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(516)
lovers68
2015-10-22 14:59

hallo Vanaf wanneer kan men inschrijven voor nieuwjaar ?


 


Antwoord Bornedries:


Vanaf begin november vind je alle info èn in de club, èn op de site.supergelukkig subje
2015-10-18 19:33

Man man man... In een zeer zware periode komt dit subje in een walhalla terecht.. Zeer leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar! Zeer vriendelijke mensen en een aangename sfeer!

Een speciale danku voor de fenomenale sensation play van Miranda. Als je dit leest, you changed my life... Wat hoop ik stiekem om je terug te kunnen zien..

Een enorme danku aan meesteres Gomora voor de sessie, het was fantastisch en bekijk de herinneringen nog elke dag in mijn spiegel ^^
Not to mention de geweldige kans om haar te helpen op de slaven/slavinnen avond, dat vond ik echt super :)

luc
2015-10-17 12:53

hey, ik heb een bezoekje gebracht aan de club en werd er vriendelijk onthaald en vond het er best leuk.Omdat ik toch een echt sletje ben viel ik best in de smaak bij de mannen zo n zes mannen en een koppeltje waar ik allemaal mee gesekst heb vond ik best aardig.Ook vond ik de cinema/bios fijn maar daar vond ik persoonlijk dat het er te licht was en miste er eigenlijk voor een cinema een donker hoekje .
Ben rond 1 uur terug naar huis gereden hopelijk kan ik de volgende keer wat langer blijven.
groetjes xxx jacquelinetje


Romein
2015-10-16 17:28

hallo rudi....als je een weekje later komt.....wij zijn er op 31 oktober.
mijn vrouw wil dat ook wel eens proberen, maar zij houdt niet van plannen maar gewoon kijken wat er gebeurd

Arno onderdanig aan Lady Gomora
2015-10-12 15:26

Gisteravond mocht ik Lady Gomora assisteren tijdens de avond, het was voor mij weer een geweldige avond. En er was zelfs nog even tijd om door haar onder handen genomen te worden, ze is zo lief voor mij.

Juist op dit soort avonden kun je onder haar leiding op een goede manier kennismaken met de prachtige wereld der bdsm. En voor mij is het een voorrecht om daar bij te mogen zijn.

Groetjes;
Arno


Rudi & Sabrina
2015-10-12 07:46

Hoi, zaterdag 24 oktober kom ik met mijn meid naar de club. Haar grote wens is om eens te vrijen met een andere vrouw, liefst een slank iemand. Zie je dat zitten dan mag je ons altijd contacteren om verder af te spreken...

lovers68
2015-10-12 05:07

hallo

en wat zijn de plannen voor nieuwjaar ???

groetjes

Kinky stel
2015-10-08 12:09

Hallo,

Vrijdag kom ik met mijn sletje naar de slavinnennacht. Ze heeft grote natuurlijke tieten met dikke tepels en een kaal kutje. Ze zal geblinddoektG sliploos en topless worden aangeboden en mag in alle gaatjes worden gedekt. Pijpen is zonder cd. Mannen tot 45 met normaal postuur en redelijk geschapen kunnen zich reeds aanmelden voor haar.

Arno onderdanig aan Lady Gomora
2015-10-05 15:36

Komende zondag mag ik mijn Lady Gomora weer assisteren tijdens de slaven en slavinnen avond, Hier kijk ik echt weer naar uit.

Ook ben ik beschikbaar voor een gesprek om mijn ruime kennis van BDSM te delen met de gasten als zij daar behoefte aan. Ook als bdsm nog helemaal nieuw is voor je/jullie is.

Tevens ben ik te vinden op Fet Life als Arno

Dus tot zondag, dan maken we er een gezellige avond van.

Groetjes;
Arno
z

Jeroen
2015-10-04 19:33

Helaas ben ik verhinderd tijdens de komende hoerennachten. Heb zo een avond al eens bezocht en heb toen een fantastische avond gehad. Ik hoop dat er in november weer opnieuw hoerennachten worden gehouden. Is daar al iets over bekend en zo ja, mogen we dat dan alvast weten?