GastenboekAnti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(595)
Lucy
31-10-2016

Wij zijn onlangs op een vrijdag geweest. Eigenlijk teleurstellend, en het enige lichtpuntje was het eten dat zeer lekker is. De prijs voor koppels van 50,- Euro en dan ook nog eens 20,- Euro lidgeld is deze club niet waard. De helft heeft zijn gewone kleding nog aan om 23:00 en in de kamers zijn bijna alleen maar allochtone heren die je van alle kanten betasten. De actieve koppels kan je op 1 hand tellen, en ons als zeer actief stel zie je hier dus nooit meer terug. Overigens bijna allemaal Walen, dus als Nederlander heb je er sowieso weinig aan. En een rondleiding mag je ook op je buik schrijven, dus bedankt maar weggegooid geld, veel teveel in vergelijking met andere clubs!

Antwoord van BD:

Beste Lucy,

Zopas las ik je berichtje dat je schreef naar aanleiding van je bezoek aan onze club.

Eerst en vooral moet ik je bedanken voor je compliment in verband met het eten. We doen inderdaad onze best om alles optimaal te laten zijn; ook het eten.

Je haalt aan dat “ de helft zijn gewone kleding nog aan had om 23.00h.” Als dat al zo zou zijn -wat nu niet écht zo is hoor!,- dan is dat an sich toch niet zo erg… Zodra ze in de kamers zijn is lingerie so-wie-so verplicht en daar houden ze zich dan ook aan…

Dat je de “ actieve koppels” op één hand kan tellen… dàt betwist ik toch wel hoor… Ik vraag je welke club méér actieve koppels heeft op vrijdag dan de Born…? Laat het me maar weten.

Dat er “bijna allemaal walen zijn”: wel, ik kan je de stats tonen van onze bezoekers. Op vrijdag is 24% Franstalig. Niet méér, niet minder. Dat is dan net niet één vierde… Trouwens, als “ zéér actief stel “ kan de taal voor jullie toch geen barrière zijn, niet?

Over de rondleiding heb je gelijk: dat doen we niet altijd en blijkbaar werd dat bij jullie vergeten. Maar… als “ actief stel “ ben ik ervan overtuigd dat jullie je weg wel zullen gevonden hebben… ???

Jullie vonden het “ weggegooid geld “ en ook dat jullie véél te véél betaalden in vergelijking met “ andere clubs.” Wel: hier is mijn deal: Laat me maar weten welke “ andere clubs” jullie vinden dat hun geld méér waard zijn dan wij ( dan leer ik nog wat bij ) en dan stort ik jullie stante pede je lidgeld terug. Gezien jullie mindere ervaring bij ons denk ik toch niet dat jullie ons nog zullen bezoeken.

Met vriendelijke swingersgroeten:

Luc.
Bornedries.


Alex
30-10-2016

Aan schouter ik ben vaste klant in de born en zou jullie graag leren kennen 0497792628

P.C
29-10-2016

Goedemiddag , gisteren voor het eerst naar de BD geweest , mooie club , goed eten ; er was een ongelukje gebuurt bij de dansvloer een vrouw was van een verhoging gevallen ( bij de kooi) ik vraag me af hoe is het met haar ?

schoeter
28-10-2016

enne duurt nogal eer de member zone actief is

schoeter
28-10-2016

nu moet het er ook niet meer op gezet worden , beetje heel laat , en heb jullie gevraagd hoe we met leden , bvb alex in contact kunnen komen , dan sturen je mail van maar naar de bornedries te komen , ja tuurlijk , maar willen ook wel weten wie er wil afspreken hoor , ja dit ga je zeker niet plaatsen in het gastenboek hé ?


schoeter
28-10-2016

Hoi Alex , had in de week al een bericht hier achter gelaten dat we vanavond gaan , blijkbaar willen ze het er niet op zetten


schoeter
28-10-2016

Hoi Alex , had in de week al een bericht hier achter gelaten dat we vanavond gaan , blijkbaar willen ze het er niet op zetten


Katja
24-10-2016

Hallo
Mijn vriend en ik zijn de zaterdag eersre keer bij jullie geweest
Voor mij was dit een volledige nieuwe wereld en ervaring
,mijn vriend had dit wel al eerder gedaan .
In het begin was ik zeer zenuachtig en onwennig .
Maar na twee drankjes en wat rond te kijken ben ik los gekomen .
Dit is zeer goed mee gevallen vond het zelfs zeer leuk en opwindend
En zeker een aanrader voor nieuwelingen
Zeer tof en mooi club ons zie je zeker nog terug
Zeer vriendelijk personeel was daar ook aanwezig


schoeter
24-10-2016

Hoi Alex , nu vrijdag gaan we om 20u ;)

jefkeenmieke
23-10-2016

Tot welke leeftijd is er iets te beleven,en hoe zijn de dagen verdeeld.