Terug naar…

Terug naar school of terug naar Bornedries?

Was je een braaf muurbloempje? Misschien frissen de straffe stoten van deze schoolrampetampers het onzedelijke kantje van je geheugen wel even op. Door de vele wrijvingen versleten ze hun broek net dat ietsje sneller op de schoolbanken:

● Sarah Barton, een 37-jarige Britse lerares Woord en Dans, voegde wel heel letterlijk de daad bij het woord: ze instrueerde haar leerlingen maar al te graag over de kronkelingen van de horizontale samba.

● De 25-jarige lerares Ekatherine Pappas kreeg een serieuze vingerwijzing nadat ze was opgedoken in een sekstape met een van haar studenten. Die circuleerde al snel rond op school, zoals dat vandaag gaat.

● In een interview bekende Benedict Cumberbatch, aka Sherlock Holmes, dat de jongens op zijn internaat weleens met elkaars dingeling speelden. Zijn excuus: ‘Maar de meisjes friemelden ook aan elkaars vagina’s en ontluikende borstjes!’

September! Gedaan met vakantie in Cap d’Agde. Terug naar school. Euh, excuseer, terug naar Bornedries. Maar nu we het er toch over hebben: we zijn benieuwd naar je onzedelijkste uitspattingen op de schoolbanken. We verklappen je alvast hoe ver wij ooit geraakt zijn bij de andere kunne … maar daarna is het jouw beurt.

Het sappigste verhaal wint een gratis entree in Bornedries.

Mijn sappigste schoolverhaal

Verder dan een nat vingertje in de meisjestoiletten zijn wij op school nooit geraakt. Wie heeft geilere herinneringen aan zijn schooltijd? Wie deed de erlenmeyers in de chemieklas daveren? Wie was de heetste bok in de turnzaal? Anaal in het klaslokaal? Deel de sappigste verhalen uit je schooltijd en maak kans op een gratis etentje in Bornedries.