Newbie Night

Newbie Night

WAT MAG JE ALS NIEUWKOMER VERWACHTEN BIJ BORNEDRIES?    


Bornedries biedt je een erotische totaalervaring. Nadat je de all-inprijs hebt betaald, kun je je appetijt stillen in ons restaurant, je dorst lessen aan de bar, een dansje wagen in onze discotheek, relaxen in ons wellnessvertrek of in onze tuin, een verfrissende duik nemen in ons buitenzwembad of je terugtrekken in een van onze erotische ruimtes.

 

ALLES KAN, NIETS MOET, OP EEN PAAR DINGEN NA. OFTE DE REGELS DES HUIZEN

‘Alles kan, niets moet’ is ons devies. Wij verwachten wel van je dat je de andere gasten en ons personeel respecteert. Iedereen heeft zijn eigen wensen en grenzen. En ‘neen’ is ‘neen’.

 

Op vrijdag en zaterdag geldt er een dresscode. Of liever, een undresscode. Die houdt in dat je op vrijdag zodra je binnenkomt en op zaterdag vanaf 22 uur je gewone kleren uittrekt en sexy niemendalletjes aantrekt. Voor de heren is dat een boxershort, de dames kiezen meestal voor een lingeriesetje of een weinig verhullend jurkje met laarsjes of pumps. Kies in ieder geval voor een outfit waarin je je ontspannen en sexy voelt.

 

Als je dat wilt, mag je op de probeeravonden tot 22 uur je ‘gewone uitgaanstenue’ aanhouden. Bedenk wel dat je op die manier meer opvalt dan de gasten die al schaarser uitgedost zijn dan jij.

 

EEN GREEP UIT DE FAQ’s

Wat voor mensen komen er in Bornedries? Doodgewone mensen, zoals je die overal tegenkomt.

Moeten we seks hebben? Neen, niets moet.

Zijn drugs toegestaan? Neen.

 

BEZOEK NIET BEVREDIGEND, GELD TERUG

In principe is een probeeravond een Bornedriesavond als alle andere. Dat wil zeggen dat er op zaterdag alleen koppels en single dames aanwezig zijn en op vrijdag koppels, single dames en single heren.

 

Onze medewerkers zullen voor je klaarstaan en al je vragen beantwoorden. Je krijgt een rondleiding, je eet en drinkt waar je zin in hebt, en als je dat wilt, laten we je kennismaken met andere newbies. Zo voel je je vanaf het begin op je gemak en kun je de poes uit de boom kijken.

 

Merk je voor 22 uur dat Bornedries toch je ding niet is, dan kun je de club gewoon verlaten en krijg je de entreeprijs 100 procent terugbetaald. Even goede vrienden trouwens, als je vertrekt. Blijf je, dan garanderen wij je een ongeëvenaard ero-avondje waarop een hele nieuwe wereld voor je zal opengaan.

 

Wij maken ons alvast klaar voor je komst.