Blog

Naar Bornedies of liever thuis bij de seksrobot die doet wat je wilt?

Dat we de Britse prinses Kate Middleton niet op onze Naturist Nights hoeven te verwachten, is wel duidelijk na alle heisa over de foto’s van haar ‘royal’ boobs. Al is ze nu ook niet preutser dan preuts, getuige de recente aankondiging van haar derde zwangerschap (nice shot, William!). Welke koninklijke hoogheid mag van jou weleens uit de staatsiekleren gaan op een van onze Naturist Nights? Stem mee en misschien wil je wel een gratis entree voor twee.

 

powered by Typeform

In de eerste nieuwsbrief van november kom je te weten wie de begeerlijkste dame en heer van koninklijken bloede zijn. Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe het hier en blijf op de hoogte van onze activiteiten en acties.

De gelukkige winnaar van twee tickets voor een Naturist Night krijgt een persoonlijke mail.

 

Retro Sundayz: herken jij dit object?

 

Nee, het is geen vleesmolen of kersenontpitter. Bovenstaande curiositeit is een vibrator uit overgrootmoeders tijd (1906). De geschiedenis van seksspeeltjes gaat echter veel verder terug. Een overzicht in kort bestek.

De olisbos ofte eerste dildo

Foto: Core77

Het allereerste seksspeeltje werd rond 500 voor Christus ontwikkeld door de Grieken. De olisbos was een dildo uit hout, leer of zelfs steen. Met al die olijfbomen hadden ze in die contreien gelukkig geen gebrek aan glijmiddel. De Romeinen waren overigens nog ambitieuzer in bed dan hun voorgangers: zij maakten een dubbelzijdige dildo, voor wederzijds genot.

Size matters, al sinds de Kama Sutra

Rond 300 na Christus maakte de Kama Sutra gewag van penisverlengers: holle neppenissen van leer of hout. Met vooraan een gaatje – aan geboortebeperking deden ze toen blijkbaar nog niet.

Vrouwen met ballen

Foto: Amazon.com

We trekken nog wat verder naar het oosten, waar de Japanners omstreeks het jaar 500 de Ben Waballen, aka geishaballen, introduceerden. Oorspronkelijk ging het om één balletje, bedoeld om het genot van de man tijdens de vrijpartij te verhogen. Maar algauw hadden de vrouwen door dat ze zelf ook heel wat plezier konden beleven aan deze uit de kluiten gewassen knikkers. Het gebruik van de authentieke geishaballen was evenwel niet zonder risico: ze bevatten het zware metaal kwik, dat met het lichaam meebewoog in de balletjes en voor bijkomende stimulatie zorgde.

Groot jolijt wanneer de geit een oogje toeknijpt …

Foto: Core77

We schrijven 1200 wanneer er in China een gloednieuw gadget voor mannen op de markt komt: de penisring. Bij ontstentenis van synthetische materialen werd die vervaardigd van de oogleden van een geit. De wimpers lieten ze gewoon zitten, ter aangename prikkeling van de vrouwelijke geslachtsdelen.

Stomende seks gegarandeerd met de eerste vibrators

Foto: Core77

In de 19de eeuw ontwikkelden dokters de eerste vibrators. Die werkten op stoom en hadden als doel vrouwen te genezen van hysterie. Zo’n toestel zal voor heel wat Steamy Fridays avant la lettre gezorgd hebben!

De steile opmars van de elektrische vibrator

Foto: Good Vibrations Antique Vibrator Museum

In het begin van de 20ste eeuw stapte de doe-het-zelfindustrie over op elektriciteit. De vibrator was het vijfde ‘huishoudelijke’ toestel waarvan een elektrische versie beschikbaar was, na de naaimachine, de ventilator, de theepot en de broodrooster en lang voordat de bezem plaatsmaakte voor de stofzuiger. First things first, zullen de fabrikanten gedacht hebben. Vanaf toen was er geen houden meer aan. Vandaag vind je in on- en offline seksshops een schier eindeloos arsenaal aan ‘stimulerende middelen’, waaronder inmiddels iconische gadgets zoals de sekspop en de Tarzan-vibrator.

Heb je zelf een leuk vintage seksspeeltje in de la liggen? Breng het mee op zondag 8 oktober en beleef extra plezier aan je Retro Sunday!

Test je #instaboobs-kennis

Ben je benieuwd of je onze vragen over ondeugende Instagramcelebrities juist hebt beantwoord? Controleer het hieronder.

1/ Kim Kardashian.
De voluptueuze schone werd door de modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott gevraagd voor hun nieuwe fotoboek. Toen het boek uitkwam, attendeerde ze haar Instagramvolgers daarop met een weinig verhullende selfie.

Foto: Instagram

2/ Paris Jackson

De dochter van muzieklegende Michael Jackson is niet aan haar proefstuk toe wat tatoeages betreft. Ze heeft er ondertussen om en bij de 24. Of 30, als we de 7 tekens die de chakra’s voorstellen apart tellen. Toen ze die laatste nieuwe aanwinst, strategisch gelegen tussen haar borsten, op Instagram postte, ‘vergat’ ze haar tepels te verbergen. Een mooi liedje dat niet lang duurde: de foto werd vrijwel onmiddellijk gerapporteerd, zodat ze hem weer moest verwijderen.

Foto: Instagram

3/ Josje Huisman

Toen Josje Huisman K3-meisje af was, gooide ze met haar regenboogjurkje meteen ook haar brave imago overboord. Met deze ondeugende Instagramfoto ontlokte ze behoorlijk wat oya lélés aan haar volgers.

Foto: Instagram

Heb je ze allemaal juist? Proficiat! Je hebt duidelijk oog voor borsten. Meer blote boobs kun je live bewonderen – of zelf komen showen – op onze Naturist Thursdays. Tot dan!

Goede redenen om binnen te wippen in Bornedries

 

(idem als in mailing, gewoon ‘sparen’ in een rubriek)

 

I feel sex is a beautiful thing between two people. Between five, it’s fantastic.

Woody Allen (°1935), filmregisseur